Home     Grimas Creme make up N2 donkerbruin
Grimas Creme make up N2 donkerbruin

Grimas Creme make up N2 donkerbruin


Grimas N2 Donkerbruin Crème Make-up Pure is een goed dekkende make-up op basis van oliën en wassen. Crème Make-up Pure wordt gebruikt bij de visagie en als theatermake-up.

Door de wassen en oliën laat Crème Make-up Pure zich makkelijk vervagen en is daarom bij uitstek geschikt voor belichten en beschaduwen, zowel bij visagie (shapen, modelleren) als bij theater (ouder maken, diverse karakters maken, effecten). Crème Make-up Pure is ook te gebruiken als crème oogschaduw of rouge.

Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Ook zijn de 'pure' producten, zoals alle Grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd.

Werkwijze:
Door de samenstelling met wassen en oliën is Crème Make-up Pure goed te verdragen door de droge en gevoelige huid. Ontvet en reinig de huid waarop u gaat werken eerst met Grimas Cleansing Lotion. Droog na met een tissue. Bij een vette of gecombineerde (gedeeltelijk vette) huid kunt u heel dun Grimas Anti Shine op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) aanbrengen voordat u Crème Make-up Pure aanbrengt.

Tip: Bent u van plan om na de basis oogschaduw aan te brengen, brengt dan geen Crème Make-up Pure aan op de oogleden. De Crème Make-up Pure wel over de lippen aanbrengen.

Neem de Crème Make-up Pure met een schone spatel uit en werk vanaf de spatel. Door te wrijven met de vingertop maakt u hem zachter en makkelijker te verwerken. Breng het met een licht vochtig latex sponsje of make-up sponsje aan op de huid. Werk de basis goed uit tot in de haargrens en vergeet de oren en de hals niet. Zo voorkomt u een maskerachtig effect.Verwijderen:
De Crème Make-up Pure kunt u verwijderen met Grimas Cleansing Cream, Multi Remover of Make-up Remover. Zonodig nog reinigen met water en zeep (u kunt ook shampoo gebruiken). De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.

Make-up bij voorkeur droog, donker en koel bewaren.


Artikelcode: Creme N2

Grimas Creme make up N2 donkerbruin


Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen
  • Creme make up N2 donkerbruin - Pot 60 ml

    op voorraad

    € 13.95